Nimeni on Tuula Kaarina Niemelä Olen syntynyt Helsingissä joulukuussa 1944 Olen vaimo, äiti, isoäiti ja ContinuumMovement-opettaja sekä Pari-, Seksuaali- ja Traumaterapeutti.

Teatteri oli vanhempieni työpaikka ja minä olin kaikessa mukana. Jo nelivuotiaana päätin, että minusta tulee näyttelijä. Näin ei käynyt. Vasta aikuisena ryhdyin tavoittelemaan itseilmaisun eri muotoja. Opiskelin laulua, teatteri-ilmaisua ja rentoutustekniikoita. Ja kaipasin lisää.

Kokonaisvaltainen jooga opasti minua ymmärtävän hiljaisuuden hedelmöittämään luovuuteen. Aistillisuuden hyväksyminen osaksi suurta elämänvoimaa antoi minulle mahdollisuuden löytää Continuumissa kaikki se mitä olin aikaisemmin tehnyt ja tavoitellut. Kaliforniassa 1987 Continuum - kurssilla havaitsin löytäneeni tien, jota päätin kulkea

Samaan aikaan aloitin opinnot laulupedagogi Lauri Leinosen johdolla. Opiskelin yksinlaulua ja laulamista moniäänisissä ryhmissä. Olen ollut mukana musiikkiteatterissa, vuosittain järjestetyissä soolo- konserteissa ja matineoissa

1999 sain Continuum Movement opettajan valtuudet. Samaan aikaan perustettiin lauluryhmä "Siskottomat", jonka jäsen olen. Laulaminen on yhtä antoisaa kuin Continuum Movement, samanlainen taianomainen hengitys kannattelee aktiviteettia molemmissa. Lauluesitystä varten harjoittelen hellittämättä, Continuum Movement kurssia ohjatakseni teen samoin.

Tanssija Emilie Conrad loi Continuum Movement´in. Hänen ja kolleegansa Susan Harperin ohjauksessa opin ensimmäiset asiat Continuum Movementista. Nyt, opiskeltuani sitä 23 vuotta, tiedän että prosessi on päättymätön.

Continuum Movement - luonnollinen liike opetus alkoi kurssimuotoisena ja viikonloppuretriitteinä vuonna 1994. Continuum Studioni avasin 2002 Helsingissä. Lisäksi olen opettanut mm: Teatterikorkeakoulussa ja sen Täydennyskoulutuskeskuksessa, Tanssitaiteen Laitoksella ja monien kaupunkien Avoimissa Yliopistoissa sekä kutsuttuna ympäri Suomea. Kansainvälisesti Ranskassa, Italiassa, Hollannissa ja Zanzibarilla Afrikassa.

Studio Helsingissä 2011-


Mina
CV
    Artikkelit ja uutiset
    Yhteystiedot
    Kurssit
    Linkit
    Etusivu
Continuum - luonnollinen liike